Advertisement

Tuğba Özay Çiftliği / Manavgat'ta çıkan yangında çiftliği yanan Tuğba Özay felç ... - Manken ve şarkıcı tuğba özay iki gündür manavgat yangını için paylaşım yapıyordu.

Tuğba Özay Çiftliği / Manavgat'ta çıkan yangında çiftliği yanan Tuğba Özay felç ... - Manken ve şarkıcı tuğba özay iki gündür manavgat yangını için paylaşım yapıyordu.. Kısa sürede genişleyen yangın, tuğba özay'ın anne ve babasının kaldığı çiftliğe kadar yaklaştı. Yangının sıçradığı yerlerden biri olan bucakşeyhler mahallesi'nde çiftliği bulunan eski manken tuğba özay ise dün akşamdan bu yana sosyal medya hesabından video çekerek yardım istedi. İlk uçakla antalya'ya giden tuğba özay, sosyal medya hesabından gözyaşlarıyla yardım istedi: Büyüyen yangının çiftliğine ulaştığını öğrenen tuğba özay, manavgat'a gitmek üzere yola çıktı. Çiftliğimiz yanıyor. diyen tuğba özay, ne olur sesimizi duyurun.

Antalya'nın manavgat ilçesinde başlayan orman yangınında eski manken tuğba özay'ın çiftliği de zarar gördü. Çok sayıda ev ve mahallenin yandığı antalya'daki manavgat'ta çiftliği tutuşan tuğba özay, gözyaşlarına boğularak yana yakıla yardım istedi. 42 yaşındaki eski manken, 5 aydır çiftlikte yaşıyor. Manavgat'taki yangında çiftliği yanan tuğba özay sinir krizi geçirdi, felç olduğunu ileri sürdü. Kısa sürede genişleyen yangın, tuğba özay'ın anne ve babasının kaldığı çiftliğe kadar yaklaştı.

Manavgat'ta Çıkan Yangında Çiftliği Yanan Tuğba Özay Felç ...
Manavgat'ta Çıkan Yangında Çiftliği Yanan Tuğba Özay Felç ... from www.egehaber.com
Özay, çiftliği aldığımdan bu yana yüzüm gülmedi. Antalya manavagat yanıgınında çiftliği yanan tuğba özay sinir krizi geçirdiği anları paylaştı. Yangının sıçradığı bölgede çiftliği bulunan manken tuğba özay ise dün akşamdan bu yana sosyal medya hesabından gözyaşları içinde video çekerek yardım istedi. Manavgat'taki poyraz adlı çiftliğinin kapılarını ilk kez kelebek'e açan tuğba özay, burada geçirdiği günlerin kendisine huzur verdiğini söyledi. 42 yaşındaki eski manken, 5 aydır çiftlikte yaşıyor. Kısa sürede genişleyen yangın, tuğba özay'ın anne ve babasının kaldığı çiftliğe kadar yaklaştı. Manavgat'ta çiftliğinin yandığını söyleyen tuğba özay, daha sonra felç geçirdi. Hastane odasından video yayınlayan özay, ben felç geçirdim arkadaşlar.

Yangının sıçradığı yerlerden biri olan bucakşeyhler mahallesi'nde çiftliği bulunan eski manken tuğba özay ise dün akşamdan bu yana sosyal medya hesabından video çekerek yardım istedi.

Manavgat'ta çiftliği bulunan özay yangının evine sıçradığını duyunca felç geçirdi. Tuğba özay'ın ise çiftliği yandı. Haberler > türkiye haberleri > tuğba özay'ın çiftliği yanmaktan son anda kurtuldu. Manavgat'ta çiftliği bulunan özay yangının evine sıçradığını duyunca felç geçirdi. Kısa sürede genişleyen yangın, tuğba özay'ın anne ve babasının kaldığı çiftliğe kadar yaklaştı. Antalya'nın manavgat ve akseki ilçelerindeki yangınlara havadan ve karadan müdahale sürüyor. Eski manken tuğba özay'ın manavgat'ta bulunan çiftliğine de alevler sıçradı. Özay, gözyaşları içinde sosyal medya hesabından yardım çağrısında bulundu. İlk uçakla antalya'ya giden tuğba özay, sosyal medya hesabından gözyaşlarıyla yardım istedi: Manavgat'taki poyraz adlı çiftliğinin kapılarını ilk kez kelebek'e açan tuğba özay, burada geçirdiği günlerin kendisine huzur verdiğini söyledi. Krize giren tuğba özay felç geçirdi! Yangın başladığı sırada ilçe merkezinde olan tuğba özay'ın annesi duygu özay da çiftliğe geldi. Çiftliğimiz yanıyor. diyen tuğba özay, ne olur sesimizi duyurun.

Büyüyen yangının çiftliğine ulaştığını öğrenen tuğba özay, manavgat'a gitmek üzere yola çıktı. Krize giren tuğba özay felç geçirdi! Manavgat'taki yangından eski manken tuğba özay'ın çiftliği de zarar gördü. Manken ve şarkıcı tuğba özay iki gündür manavgat yangını için paylaşım yapıyordu. Yangının sıçradığı yerlerden biri olan bucakşeyhler mahallesi'nde çiftliği bulunan eski manken tuğba özay ise dün akşamdan bu yana sosyal medya hesabından video çekerek yardım istedi.

Tuğba Özay kaç yaşında, nereli? Tuğba Özay çiftliği nerede?
Tuğba Özay kaç yaşında, nereli? Tuğba Özay çiftliği nerede? from img3.aksam.com.tr
Hastane odasından video yayınlayan özay, ben felç geçirdim arkadaşlar. 42 yaşındaki eski manken, 5 aydır çiftlikte yaşıyor. Antalya'nın manavgat ilçesinde başlayan orman yangınında eski manken tuğba özay'ın çiftliği de zarar gördü. Olaylardan etkilenen eski manken, hastanelik oldu. Krize giren tuğba özay felç geçirdi! Antalya'nın manavgat ve akseki ilçelerindeki yangınlara havadan ve karadan müdahale sürüyor. © milliyet tuğba özay çiftlik hayatını çok sevdi tuğba özay, corona virüs salgını başlayınca, 1997 yılında aldığı antalya manavgat'taki çiftliğine gitmişti. Çiftliğimiz yanıyor. diyen tuğba özay, ne olur sesimizi duyurun.

Özay, çiftliği aldığımdan bu yana yüzüm gülmedi.

Manavgat'ta çiftliği bulunan özay yangının evine sıçradığını duyunca felç geçirdi. Yangının sıçradığı bölgede çiftliği bulunan manken tuğba özay ise dün akşamdan bu yana sosyal medya hesabından gözyaşları içinde video çekerek yardım istedi. Tuğba özay, çektiği videoda yanıyoruz, nolur bütün devlet yetkililerine sesleniyorum. Tuğba özay, corona virüs salgını başlayınca, 1997 yılında aldığı antalya manavgat'taki çiftliğine gitmişti. Yeni albümü için hazırlık yapan tuğba özay, bayram tatilini geçirmek için eşi ludovic fattizzo'nun yanına i̇talya'ya gitti. Yangının olduğu bölgede çiftliği bulunan eski manken tuğba özay'ın çiftliği de hasar gördü. Peki tuğba özay'ın çiftliği nerede ve kaç dönüm? Yangının sıçradığı bölgede çiftliği bulunan manken tuğba özay, sosyal medya hesabından video çekerek yardım istedi. Çiftliğimiz yanıyor. diyen tuğba özay, ne olur sesimizi duyurun. Hastane odasından video yayınlayan özay, ben felç geçirdim arkadaşlar. Manavgat'ta çıkan yangında çiftliği alevler içinde kalan tuğba özay, sinir krizi geçirdi. Yangının sıçradığı yerlerden biri olan bucakşeyhler mahallesi'nde çiftliği bulunan eski manken tuğba özay ise dün akşamdan bu yana sosyal medya hesabından video çekerek yardım istedi. Yangın başladığı sırada ilçe merkezinde olan tuğba özay'ın annesi duygu özay da çiftliğe geldi.

Antalya manavagat yanıgınında çiftliği yanan tuğba özay sinir krizi geçirdiği anları paylaştı. Çok sayıda ev ve mahallenin yandığı antalya'daki manavgat'ta çiftliği tutuşan tuğba özay, gözyaşlarına boğularak yana yakıla yardım istedi. Kısa sürede genişleyen yangın, tuğba özay'ın anne ve babasının kaldığı çiftliğe kadar yaklaştı. Sosyal medyadan çiftliğinin yandığını duyuran tuğba özay felç geçirdi. Tuğba özay'ın ise çiftliği yandı.

Tuğba Özay'ın Manavgat'ta çiftliği yandı! Hastanelik oldu ...
Tuğba Özay'ın Manavgat'ta çiftliği yandı! Hastanelik oldu ... from i2.milimaj.com
Tuğba özay'ın ise çiftliği yandı. Yangından çiftliği zarar gören özay, instagram hesabından gözyaşları içerisinde yardım istedi. Özay, gözyaşları içinde sosyal medya hesabından yardım çağrısında bulundu. Çiftliğimiz yanıyor. diyen tuğba özay, ne olur sesimizi duyurun. Tuğba özay çiftlik hayatını çok sevdi. Manavgat'ta çıkan yangında çiftliği alevler içinde kalan tuğba özay, sinir krizi geçirdi. Yangının sıçradığı bölgede çiftliği bulunan manken tuğba özay, sosyal medya hesabından video çekerek yardım istedi. Yangının olduğu bölgede çiftliği bulunan eski manken tuğba özay'ın çiftliği de hasar gördü.

Antalya'nın manavgat ilçesinde başlayan orman yangınında eski manken tuğba özay'ın çiftliği de zarar gördü.

Manavgat'taki yangında çiftliği yanan tuğba özay sinir krizi geçirdi, felç olduğunu ileri sürdü. Hastane odasından video yayınlayan özay, ben felç geçirdim arkadaşlar. © milliyet tuğba özay çiftlik hayatını çok sevdi tuğba özay, corona virüs salgını başlayınca, 1997 yılında aldığı antalya manavgat'taki çiftliğine gitmişti. Antalya'nın manavgat ve akseki ilçelerindeki yangınlara havadan ve karadan müdahale sürüyor. İlk uçakla antalya'ya giden tuğba özay, sosyal medya hesabından gözyaşlarıyla yardım istedi: Çiftliğinin artık kendisine yetmediğini düşünen tuğba özay, yeni çiftliği için manavgat'ta uygun bir arazi bakıyor. Manavgat'taki yangından eski manken tuğba özay'ın çiftliği de zarar gördü. Yangının sıçradığı bölgede çiftliği bulunan manken tuğba özay ise dün akşamdan bu yana sosyal medya hesabından gözyaşları içinde video çekerek yardım istedi. Büyüyen yangının çiftliğine ulaştığını öğrenen tuğba özay, manavgat'a gitmek üzere yola çıktı. Eski manken tuğba özay'ın manavgat'ta bulunan çiftliğine de alevler sıçradı. Tuğba özay'ın çiftliği yanmaktan son anda kurtuldu. Antalya manavagat yanıgınında çiftliği yanan tuğba özay sinir krizi geçirdiği anları paylaştı. Çok sayıda yurttaş evsiz kaldı.

Posting Komentar

0 Komentar